2. > 2018年度のニュース一覧
  3.  > 休講連絡/Class Cancellation

休講連絡/Class Cancellation

English follows Japanese.

午前8時に発生した地震の影響で交通機関が止まっています。

規定により、1講時及び2講時は休講とします。
3講時以降については、今後の交通機関の状況により、改めて周知します。

なお、今後も地震の再発の可能性も否定できません。
自身の安全に留意して下さい。

The earthquake, which occurred around eight this morning, disrupts the traffic in Kansai Area.

According to the school regulations, the courses of 1st and 2nd periods will be cancelled.
Regarding the 3rd period and other courses, it will be announced depending on the traffic conditions afterwards.

There might be aftershocks. Please keep paying attention to your own safety.